Wijkcooperatie Kanaleneiland

De Wijkcoöperatie Kanaleneiland is opgericht door en voor bewoners en ondernemers van Kanaleneiland e.o. en heeft als doel:

* Zoveel mogelijk Zeggenschap, Eigenaarschap, Waardering, Werk en Geldstromen door en voor de Wijk mogelijk maken.
Dit door de wijk als collectief te organiseren en te stimuleren en te vertegenwoordigen en zoveel mogelijk opdrachten en klussen voor de wijk naar binnen te halen en uit te zetten door en voor de wijk.

De wijkcooperatie Kanaleneiland is opgericht door en voor bewoners en ondernemers van Kanaleneiland e.o. en heeft als doel: * Zoveel mogelijk Zeggenschap, Eigenaarschap, Waardering, Werk en Geldstromen door en voor de Wijk mogelijk maken. Dit door de wijk als collectief te organiseren en te stimuleren en te vertegenwoordigen en zoveel mogelijk opdrachten en klussen voor de wijk naar binnen te halen en uit te zetten door en voor de wijk. Zie ook: www.wijkcooperatiekanaleneiland.nl